15 december 2008

Oililys väskor

Oilily Winter Forest är den nya snygga väskkollektionen från Oilily. Väskorna har fint mönster med blommor men även andra små saker syns som saxar, knappar, nycklar, djur, ansikten och text. Mönstret ligger lite olika från väska till väska så ingen är den andra lik!

Carry All-väskan är den perfekta mellanstorleken! Marinblå bärhandtag, avtagbar axelrem och dragkedja upptill på väskan. Två sidofickor med spännen, en sidoficka med dragkedja och fickor med dragkedja på båda kortsidor. Mått: B 40 x D 14 x H 27 cm. Material: nylon.
Det är den bruna väskan, som syns längst till höger på bilden


Fina plånböcker


Läcker sminkväska
Rectangular Shopper är bra till mycket; shopping, träningsväska, vardagsväska. Stängs med dragkedja upptill. Bärhandtag i lagom längd. Utvändigt finns en ficka med dragkedja, inuti finns ett sidofack med dragkedja och en mobilficka. Mått: B 34 x D 12 x H 38 cm. Material: nylon.
Flap Shoulder Bag är en stor modell med en lång justerbar axelrem. Locket stängs med magnetlås. En ficka på locket med dragkedja. En ficka på baksidan med magnetlås. Ett ytterfack under locket som har ficka för mobil, hållare för pennor och litet fack för busskort etc. Inuti väskan finns ett sidofack med dragkedja. Perfekt som skolväska, man får i både A4-pärm och böcker. Mått: B 38 x D 12 x H 33 cm. Material: nylon

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh vad synd det är att jag inte har vägarna förbi Göteborg så jag kunde komma in till dig och handla mig en väska.. :( Jaja, man har inte alltid tur eller flyt här i livet.. haha..

Men det var fina saker du verkar sälja i din butik! :) Får komma ihåg det till när jag kommer besöka Gbg nästa gång - någon gång helt enkelt..

ha det gott och God Jul!

Maja sa...

Du är så välkommen såååå!